Anmeldelser

”Kraftigt parfumeret gin med blomster og lakrids og beskedent enebærpræg. En absolut personlighed, hvor blomsterpræget overlever selv den kraftigste tonic”.
– Magasinet Gastro

”Nordisk Brænderis samarbejde med Anders Skotlander kan føre til mere end god rom. Herbie Gin er tilsmagt med ingredienser som enebær, fennikelfrø, rosmarin, appelsinskal og æbler, og har helt fortjent modtaget internationalt hæder for sit udtryk”.
– En Verden Af Gin

”Ginnen er en London Dry Gin, smagssat med 10 botanicals – bl.a enebær, fennikelfrø, rosmarin, lakridsrod, appelsinskal og danske æbler. Specielt anis og varme fra fennikel og lakridsrod træder frem, men også friskere og skarpere toner fra enebær og rosmarinen er med til at binde det hele sammen i en utrolig smagsmæssigt tætpakket gin”.
– Gastromand

”93 point. Intens i næsen med masser af enebær. En yderst smagfuld gin med enebær, krydderier, koriander og en let sødmefuld eftersmag. Ren og flot i udtrykket med en lang eftersmag. Viser i den grad, at vi også kan være med herhjemme på gin-fronten.”
– Thomas Rydberg, Ekstra Bladet

“Jeg er normalt ikke den store gin-fan, men denne nordjyske fætter kunne godt lokke mig til en gin og tonic. Herbie Gin er hånddestilleret og har smag af blandt andet enebær, fennikelfrø og danske æbler. Meget velsmagende.!
– Kimmie Prütz Petersen, Hendes Verden

“Hvis du er til æble, appelsin, rosmarin, enebær, fennikel og især smag af lakrids – så har Herbie Gin potentiale til at blive din bedste ven.”
Gintossen